Even voorstellen…

 

 

Mijn naam is Margo Steehouwer, en ik heb twee kinderen op het OLZ. Ik wilde graag ook op de middelbare school nog betrokken zijn bij de school waar mijn kinderen op zitten. Met een plekje in de Ouderraad heb ik daar een zinvolle manier voor gevonden. Ik heb jaren als docent op zowel de basisschool als de Hoge School gewerkt, maar ben nu niet meer in het onderwijs werkzaam. Als docent heb ik het altijd als heel prettig gevonden dat er ook ouders waren die zich inzetten voor het wel en wee op school, en hoop dat nu zelf     ook toe te kunnen voegen hier op school.

 

 

Hallo, mijn naam is Nadine van Loosbroek en ben sinds schooljaar 2017/2018 lid van de ouderraad. Mijn dochter Tessa zit op het Schoonoord Doorn. Op basisschool de Dolfijn in Driebergen ben ik vanaf groep 1 stamgroepouder geweest. De betrokkenheid bij school vind ik fijn en boeiend. Ik hoop de komende jaren bij te dragen aan de communicatie tussen u als ouders en school. Hopelijk tot ziens!

 

 

 

Hallo, mijn naam is Inez Bronsveld, mijn dochter zit met veel plezier op het OLZ. Om ook tijdens het voortgezet onderwijs bij te kunnen dragen aan zo leuk en leerzaam mogelijk onderwijs voor onze kinderen, neem ik graag deel aan de ouderraad. Hier kunnen zaken besproken worden die misschien niet direct op de agenda van de schooloverleggen staan. Je kunt dus laagdrempelig contact met ons zoeken voor allerlei vragen, opmerkingen en suggesties!

 

 

 

Mijn naam is Rune Köster, opgegroeid in Bunnik en was in de jaren tachtig leerling van toentertijd Schoonoord. Begin jaren negentig ben ik korte tijd als docent (vervanging voor ziekte) aan Schoonoord verbonden geweest, ik was dan ook blij verrast toen mijn jongste zoon aangaf naar het OLZ te willen. Als eigenaar van een administratiekantoor in Zeist was de stap naar de ouderraad snel gezet toen de functie van Penningmeester beschikbaar kwam. Ik maak met veel plezier deel uit van een groep zeer betrokken ouders die ieder vanuit hun eigen visie het welzijn van onze kinderen op school een warm hart toedraagt.

 

 

Mijn naam is Gene van den Berg, gehuwd en vader van Joris op Schoonoord Doorn en Sjoerd op basisschool Het Palet in Wijk bij Duurstede. Per ’18-’19 ben ik werkzaam als Voorzitter van de OR; hiernaast houd ik ook onze website bij. Ik ben werkzaam bij de KLM en heb altijd een grote betrokkenheid met school belangrijk gevonden; in Wijk bij Duurstede heb ik dat tot actie gebracht door de oudervereniging als voorzitter gedurende zeven jaar te leiden. Mijn doelstelling is om als ouder van Schoonoord Doorn u en uw kinderen te mogen vertegenwoordigen. Ik nodig u dan uit niet te schromen contact met mij op te nemen met eventuele vragen, kennismaking of opmerkingen. Hopelijk tot snel.

 

Reacties zijn gesloten.