Even voorstellen…

Leden namens OLZ:

Voorzitter:

Marjolein-resizedMijn naam is Marjolein van der Kolk, moeder van 2 dochters. Laura zit op het OLZ en Charlotte op het Herman Jordan te Zeist. Sinds 2011 vervul ik de functie van voorzitter. Door deelname aan de ouderraad ben ik nauwer betrokken bij de school, die een groot aandeel heeft in de ontwikkeling en dagelijkse belevenissen van ons kind. De ouderraad ‘als spreekbuis’ van de ouders binnen de school wil ik graag mede vorm geven.

 

Penningmeester:

rune_koster-resizedMijn naam is Rune Köster, opgegroeid in Bunnik en was in de jaren tachtig leerling van toentertijd Schoonoord. Begin jaren negentig ben ik korte tijd als docent (vervanging voor ziekte) aan Schoonoord verbonden geweest, ik was dan ook blij verrast toen mijn jongste zoon aangaf naar het OLZ te willen. Als eigenaar van een administratiekantoor in Zeist was de stap naar de ouderraad snel gezet toen de functie van penningmeester beschikbaar kwam. Ik maak met veel plezier deel uit van een groep zeer betrokken ouders die ieder vanuit hun eigen visie het welzijn van onze kinderen op school een warm hart toedraagt.

margoMijn naam is Margo Steehouwer, en ik heb twee kinderen op het OLZ. Ik wilde graag ook op de middelbare school nog betrokken zijn bij de school waar mijn kinderen op zitten. Met een plekje in de Ouderraad heb ik daar een zinvolle manier voor gevonden. Ik heb jaren als docent op zowel de basisschool als de Hoge School gewerkt, maar ben nu niet meer in het onderwijs werkzaam. Als docent heb ik het altijd als heel prettig gevonden dat er ook ouders waren die zich inzetten voor het wel en wee op school, en hoop dat nu zelf     ook toe te kunnen voegen hier op school.

HansLingers_resizedMijn naam is Hans Lingers. Mijn zoon is op het OLZ begonnen in het schooljaar 2012/13 en sindsdien ben ik lid van de ouderraad. Daarnaast ben ik ook lid van de Medezeggenschapsraad en de Gemeenschappelijke medezeggenschapsraad. Ik doe dit met veel plezier. Ik vind het belangrijk dat de stem van ouders zo goed mogelijk gehoord wordt.

 

 

Leden namens OVZ:

Secretaris:

foto-ouderraad-jeanineMijn naam is Jeanine van der Meer. Mijn dochter Eline is sinds 2014 leerling bij de OSGS, Mavo Zeist. Zelf ben ik werkzaam bij Hogeschool Utrecht en weet uit ervaring hoe belangrijk het is om een goede verbinding te hebben tussen ouders cq. leerlingen en de schoolleiding. Toen ik de oproep van de Ouderraad las dat er een vacature was voor secretaris heb ik mij aangemeld en na een zeer prettig gesprek met de voorzitter en één van de leden, ben ik na de zomer van 2016 toegetreden tot de Ouderraad in de rol van secretaris. Ik hoop als lid van de Ouderraad een bijdrage te kunnen leveren aan een open dialoog tussen schoolleiding en ouders van leerlingen van OSGS en de vele leuke en leerzame activiteiten die de Ouderraad organiseert voor leerlingen en/of de ouders. Wellicht tot ziens bij één van deze activiteiten op school!

 

 

Leden namens Doorn:

 

Hallo, mijn naam is Nadine van Loosbroek en ben sinds schooljaar 2017/2018 lid van de ouderraad. Mijn dochter Tessa zit op het Schoonoord Doorn. Op basisschool de Dolfijn in Driebergen ben ik vanaf groep 1 stamgroepouder geweest. De betrokkenheid bij school vind ik fijn en boeiend. Ik hoop de komende jaren bij te dragen aan de communicatie tussen u als ouders en school. Hopelijk tot ziens!

 

GeneMijn naam is Gene van den Berg, gehuwd en vader van Joris op Schoonoord Doorn en Sjoerd op basisschool Het Palet in Wijk bij Duurstede. Zelf ben ik werkzaam bij de KLM. Ik heb altijd een grote betrokkenheid met school belangrijk gevonden en in Wijk bij Duurstede heb ik dat tot actie gebracht door de oudervereniging als voorzitter gedurende zeven jaar te leiden. Mijn doelstelling is om als ouder van Schoonoord Doorn u en uw kinderen te mogen vertegenwoordigen. Ik nodig u dan uit niet te schromen contact met mij op te nemen met eventuele vragen, kennismaking of opmerkingen. Het komende schooljaar zal ik het voorzitterschap over de OR overnemen van Marjolein, ik hoop dat ik de OR zo goed als haar zal leiden; hiernaast houd ik ook de website van de OR bij. Hopelijk tot snel.

 

 

 

Reacties zijn gesloten.