Oudercontactavond OLZ/OVZ december 2014

Beste ouders, verzorgers,

Op 11 december 2014 vond de oudercontactavond voor de brugklasouders van het Openbaar Lyceum Zeist en het Openbaar VMBO Zeist plaats. Er waren 23 ouders. De avond werd gezamenlijk begonnen. Op verzoek van de ouders werd ter inleiding verteld waar de Ouderraad voor staat, en op welke momenten de ouders ons kunnen raadplegen.

Vervolgens werd er besloten om in een aantal subgroepen uiteen te gaan: ouders met kinderen op het VMBO, de Havo kansklas, Havo/VWO en de jonge onderzoekerklas. Schoolgerelateerde zaken werden in deze subgroepen uitgewisseld.

Ter afsluiting van deze avond werd een aantal van deze onderwerpen plenair nabesproken. Punten van aandacht waren: de hoge instap van het niveau Engels voor de brugklasleerlingen van het OLZ, de problemen rond het effectief gebruik van Magister door docenten en leerlingen, de bevordering van de leerling naar een hoger leerniveau en het kerstgala Brothers. De ouders vonden deze avond nuttig, met name de kennismaking met de ouders van hetzelfde leerjaar en de uitwisseling van schoolgerelateerde zaken.

Met vriendelijke groet,

OSGS Ouderraad

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *