Uitnodiging oudercontactavond OVZ

Beste brugklasouders van het Openbaar VMBO Zeist,

Een terugkerende activiteit van de Ouderraad is de organisatie van een contactavond voor brugklasouders. Ook dit jaar organiseert de Ouderraad voor u een oudercontactavond. Voor zowel het Openbaar Lyceum als voor het Openbaar VMBO staat een afzonderlijke avond gepland op donderdag 11 februari a.s. (aanvang 19.30 uur) Bij onvoldoende aanmeldingen kan besloten worden om er één gezamenlijke avond van te maken.

De Ouderraad treedt tijdens deze avond als intermediair op om het contact tussen de ouders te bevorderen. Het vaak vanzelfsprekende contact tussen ouders valt weg op het moment dat uw kind naar de middelbare school gaat. Het schoolplein, een natuurlijke ontmoetingsplaats voor ouders, is er niet meer. Wij stellen u met deze avond in de gelegenheid om opvoedings- en schoolzaken met elkaar uit te wisselen, die u misschien voorheen op het schoolplein besprak. Ook kunt u de ouders van klasgenoten van uw kind tijdens deze avond leren kennen. De avond heeft een informeel karakter. Voor de goede orde vermelden we dat er vanuit de school geen docenten of mentoren aanwezig zullen zijn.

U kunt zich aanmelden per email: ovz@ouderraadosgschoonoord.nl onder vermelding van de klas van uw kind. Na uw aanmelding ontvangt u nadere informatie over de avond.

Met vriendelijke groet,
Ouderraad OSGS

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *